top of page
TOP

Vores Health Gate tillader en berøringsfri hånddesinfektion og en automatiske  kropstemperaturmåling.

Dette betyder en sikker overvågning, som kan tilsluttes vores egen  APP. På den måde kan men med en passende afstand (feks. lære til elever, eller reception til medarbejder eller Kunder) forebygge en spredning af pandemien.

BLAA FOD.png
BLACK AND WHITE.png
WHITE LOGO.png
BLACK:WHITE LOGO.png
LOGO
TRYK PÅ BILLED FOR AT SE DETAILIER

Mission:

Vores mission er at bidrage til en sikker og hurtig åbning af vores samfund, hvor medarbejdere og kunder kan føle sig mere sikre gennem en simpel forebyggende diagnose uden yderligere personale og i en 24/7 drift.

 

Vask og desinficering af hænder optimerer spredningen af ​​virus og bakterier effektivt. Enkel automatisk måling af kropstemperatur bør være tilgængelig til rutinemæssig brug så mange steder som muligt i vores samfund.

 

Vi mener, at vores teststationer kan hjælpe samfundet ikke kun med at forhindre spredning af pandemien, men også til at støtte deres individuelle personlige ansvar for at være mere sikker.

 

Hvorfor desinfektionsstationer?

2020 frembragte klart nye behov i den epidemiske situation.

En spontant tilgængelig og effektiv måde at beskytte mod den nye virus omkring os er desinfektion.

Verdenssundhedsorganisationen WHO anbefaler håndvask efterfulgt af desinfektion som en af ​​de mest effektive måder at reducere infektion med virussen på. Blandt symptomerne på sygdommen er at registrere en forhøjet temperatur, så vi har udviklet muligheden for måling af berøringsfri feber.

 

Design:

Vi ønsker, at vores test- og desinfektionsstationer bliver en uundværlig del af ethvert kontor, butik, klinik, alle hoteller, offentlige kontorer og offentlige faciliteter, der er særligt inficeret.

 

Vi har også været opmærksomme på æstetik.

Vi har bestilt vores bedste specialister inden for industrielt design til at skabe et meget genkendeligt design til vores test- og desinfektionsstationer. Et udvalg af farver og skærme med muligheden for at præsentere en bred vifte af indhold gør det muligt for vores udstyr at blive installeret hvor som helst.

 

Hvorfor teste og desinficere stationer fra os?

Valg af vores test- og desinfektionsstation sender et stærkt signal til hele dit miljø og omgivelser. Du ved, at du har gjort alt for dine medarbejdere, kunder, børn, elever og studerende op til højere uddannelsesinstitutioner.

KEY.png
bottom of page