top of page
TOP
GO BACK Kopie.png

KONCEPTLØSNINGER I FORBINDELSE MED GENÅBNING AF SKOLER.

 

Et problem med høj prioritering.

 

Udluftning – større afstand mellem eleverne - masker - desinfektion af hænder og uddannelsesmaterialer – opdeling i for-og eftermiddagsklasser.

 

Med hvilke restriktioner kan uddannelsesniveauet holdes?

 

Gennemgående for alle virussygdomme inkl. Corona er forhøjet kropstemperatur. I et af de hårdeste ramte lande i Europa, Italien har man indført kropstemperatur måling ved indgangen til alle skolen og i selve skolen. I næsten alle lande i Østen er det helt normalt

 

Man kan ikke måle hosten, forkølelse eller forringet smag eller lugtevne, men man kan måler temperaturen, som den bedste indikator for at noget er galt eller på vej til at blive galt. 

Febermåling kan i dag foregå på en måde, som overholder alle gældende regler. Her tænker vi på afstand – medicinske korrekte måler enheder, databehandling m.m.

 

Febermåling uden en form kontrol giver ingen mening. Specielt ikke for børn og unge.

 

Prisen for en ”feberfri skole” afhængig af størrelse og antal elever og lære, men vil erfaringsmæssig være væsentlig mindre en forventet. 

 

Glem heller ikke den vigtige og  meget stor signalværdi for elever, lære, forælder og omgivelserne.

 

Vi har det udstyr I har brug for, og vil gerne sende et uforpligtende skræddersyet tilbud. Du/I skal bare udfylde nedenstående formular og sende den, så høre Du/I fra os meget hurtigt

SORT SKOLE.png
STEMPEL.png
ÅBEN
bottom of page